Tips om je libido te verhogen

Veel stelletjes komen na verloop van tijd in een sleur te zitten. Niks is meer nieuw en alles is al een keer gezegd of gedaan. Dit heeft ook vaak effect op je seksleven. Seks is er niet of nauwelijks meer, omdat er altijd wel weer iemand ziek, zwak, misselijk of moe is. Gelukkig zijn er genoeg opties om je seksleven weer nieuw leven in de blazen. De basis is dat je beiden weer zin krijgt en wat voor elkaar over hebt. Hoe je dit onder andere kan doen, lees je in dit artikel!

 

Medicatie

De meest eenvoudige en voor de hand liggende oplossing is het gebruiken van medicatie. Het aanbod is tegenwoordig erg breed, waardoor er voor een ieder wel een oplossing is. Zo zijn er ook veel natuurlijke middelen die kunnen helpen om je libido te verhogen. Zo kan je kiezen voor erectiepillen zoals King Active, maar ook het gebruik van wietolie draagt bij aan een toename van je libido.

 

Eten en drinken

Je dagelijkse eet- en drinkpatroon heeft ook een grote invloed op je jongeheer. Zo is bewezen dat roken erg slecht is voor de libido en dat groente en fruit een positieve invloed hebben. Vergeet daarnaast niet om voldoende te drinken, veel water drinken heeft een positieve invloed!

 

Plan een moment samen

Het klinkt misschien raar en totaal niet romantisch, maar wanneer je beide een druk bestaan hebt, is het geen gek idee om seks samen in te plannen. Hierdoor leer je om seks prioriteit te geven en niet te ‘vergeten’ door je drukke baan. Wanneer je het samen weer regelmatig doen, zul je zien dat je langzaam weer het plezier terugkrijgt en elkaar begint te waarderen als van ouds. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *