Tips voor gezonde nagels    

Wellicht heb je vaak last van gele nagels of nagels die er snel onverzorgd uitzien. Dit kan komen omdat je niet op de juiste manier met je nagels omgaat. Of bijvoorbeeld rokers hebben snel last van gele nagels. Dit terwijl mensen snel afknappen op een slechte verzorging, of het nou gaat om een date of een sollicitatie. Het is dus de moeite waard om te investeren in mooie en gezonde nagels en uiteraard leuk om er mee te pronken. Maar hoe krijg jij zulke mooie witte sterke nagels? In dit artikel geven we je de belangrijkste tips!

 

Geef je nagels de juiste voeding

Je nagels hebben de juiste voeding nodig om niet uit te drogen. Zo is Vitamine E de belangrijkste bron voor gezonde nagels en eigenlijk sowieso voor een gezond en sterk lichaam. Zorg er tevens voor dat je voldoende vocht binnen krijgt. Een andere tip voor een gezonde huid is CBD olie. Zo heeft het een goede werking tegen bijvoorbeeld psoriasis. Een goede basis zorgt er ook voor dat je nagels gezond blijven. Verder kan je er ook voor zorgen dat je nagels een masker krijgen waardoor het beter bestand is tegen externe factoren. Dit kan je bijvoorbeeld simpelweg met olijfolie doen. Hierdoor ontstaat er een laagje op je nagels.

 

Op de juiste manier de nagels onderhouden

Ook het schoonmaken en gebruik van de nagels laat nog wel eens de wensen over. Nagelbijten is bijvoorbeeld echt uit den boze, maar ook dien je zuinig te zijn met het gebruik van nagellak. Te veel nagellak zorgt er namelijk voor dat je nagels als het ware afsterven. Ook het schoonmaken van je nagels dien je op de juiste manier te doen, gebruik hiervoor de juiste producten die bedoeld zijn voor de hygiene van je nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *