Aquamarijn: een edelsteen die een gezond leven bevordert

Een van de verschillende soorten edelstenen die worden opgegraven, wordt aquamarijn genoemd. Het wordt ook wel de oceaansteen genoemd. Aquamarijn wordt beschouwd als een onderdeel van de beryl-edelsteenfamilie. Aquamarijn varieert in kleur van heel lichtblauw tot lichtgroen. De temperatuur van het water kan echter de kleur van aquamarijn veranderen. Er is een nog zeldzame vorm van aquamarijn die maxixe wordt genoemd. De kleur ervan is dieper blauw, hoewel de tint van deze variant gevoelig is voor vervanging bij blootstelling aan zonlicht. Aquamarijn brengt welzijn voor veel mensen. Dit is een van de redenen waarom Aquamarijn populair is.

Fysieke voordelen van aquamarijn

Het gebruik van aquamarijn als steen om te helpen bij meditatie wordt sterk aanbevolen. Aquamarijn helpt tegen keelpijn, ontsteking van de sinussen, gezwollen klieren, kroep, schildklierproblemen, auto-immuunziekten, allergieën en hooikoorts. Problemen met maag en lever kunnen ook worden genezen met aquamarijn edelsteenwater (elixer). Het heeft ook een gunstig effect op de ogen, brengt balans in het endocriene systeem en stimuleert de groei van kinderen. De aquamarijn kan op je huid worden aangebracht als je problemen hebt met je huid. Het kan ook op je oogleden worden aangebracht als er problemen zijn met je ogen. Voor het beste resultaat dien je dit ’s avonds te doen.

Geestelijke voordelen van aquamarijn

Aquamarijn is een steen die je kan helpen om woede los te laten en wraak te nemen. Het stimuleert ook zelfexpressie, scherpt de waarneming en bevordert doorzettingsvermogen. Het brengt ook duidelijkheid bij verwarring, bevordert ordelijkheid, geeft luchtigheid en een blij gevoel. Het heeft ook tot gevolg dat zaken worden afgerond. De helende eigenschappen van aquamarijn omvatten een verbeterd geheugen en het vermogen om in de toekomst te kijken. Aquamarijn stimuleert een gezonde ontwikkeling bij jongeren door het hormonale evenwicht te herstellen, wat op zijn beurt leidt tot een meer gelijkmatige groei. Het moedigt mensen ook aan om hun helderziendheid, mediamieke gaven en spiritualiteit te ontwikkelen.

Aquamarijn combineren voor betere resultaten

Je kunt aquamarijn tegelijk met bijvoorbeeld larimar, edelsteensilica, chrysocolla, turkoois, blauwe topaas en ajoite dragen voor betere resultaten. Aquamarijn werkt ook goed met chrysocolla. Deze combinaties verbeteren de communicatie en brengen een verbinding tot stand met het goddelijke vrouwelijke. Samen met heliodor stimuleert aquamarijn de chakra’s in de keel en solar plexus. Aquamarijn is een steen die helpt bij het uiten van liefde en verlangen, vooral in combinatie met morganiet. De combinatie van smaragd en aquamarijn zou de verbinding tussen de keel en het hart verbeteren. Koop aquamarijnen en andere stenen waarmee je kunt combineren nu in een online edelsteenwinkel om de beste resultaten te behalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *